Erve de Wateregge

"Natuurlijke Schik"

Vind je het ook zo leuk om de seizoenen in huis te halen en lekker aan de slag te gaan met natuurlijke materialen? Of van alles uitproberen met materialen die je op je erf of in je tuin tegenkomt? Dan ben je bij “natuurlijke schik” aan het goede adres.

Wij bieden de ruimte om je lekker uit te leven met groen en alles wat je daar mee wilt combineren. Een ochtend, middag of avond kan in overleg voor je ingevuld worden. Individueel, een klein groepje of een grote club. Het is allemaal bespreekbaar. Afhankelijk van het seizoen maken we hier tafelstukken, kransen, guirlandes en andere creaties. We maken veel gebruik van natuurlijke, veelal zelfgemaakte ondergronden. Tevens kun je ook zelf een onderwerp aandragen waarna wij bekijken wat de mogelijkheden zijn.

De workshops worden gegeven in de voormalige stal waar het ‘s winters lekker warm is bij de kachel. Dit oude stalgedeelte biedt ruimte aan ongeveer 20 personen. In het voorjaar, zomer en najaar, kan er naar wens ook in alle rust heerlijk buiten worden gewerkt. Koffie en thee drinken we tussendoor in de boerenkeuken of buiten onder de hooiberg. Desgewenst komen wij op locatie bij de mensen thuis.

Tevens kunt u bij ons terecht voor:

Natuurlijke seizoenskransen op bestelling.
Hierbij moet je denken aan buxus in het voorjaar, kruidenkransen in de zomer,
hortensia’s in het najaar, hulst en nobilus in de adventstijd, hedera het hele jaar door, eikenbladkransen van mei tot oktober, daarnaast wat er op dat moment leverbaar is bij de groothandel. De kransen zijn allemaal uniek, worden persoonlijk voor je gemaakt en zijn in diverse formaten leverbaar.

Natuurlijke erfversieringen
Versiering bij feesten en partijen op het erf, het leveren van seizoensgebonden decoraties met bijvoorbeeld mais, graan, groente, fruit, hout.

Natuurlijk knutselen met kinderen
Een workshop voor kinderen, waarbij ze van natuurlijke materialen een seizoensgebonden kunstwerk maken.

Koeienkransen
Voor speciale gelegenheden of voor een koe die een bijzondere prestatie geleverd heeft worden er bij ons koeienkransen gemaakt van natuurlijke materialen. Deze zijn in diverse formaten leverbaar.

Tevens staan wij regelmatig met vers gemaakte decoraties op fairs en beurzen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.